Privatlivspolitik

Revideret: 21. november 2019:

GENERELT

Iværksætter.nu  I/S,
Skovvej 3,
8751 Gedved

kontakt@ivaerksaetter.nu
Telefon 2033 3227

CVR-nummer 34256160

Iværksætter-nu I/S ejes og drives af Dorthe Bejer og Birgitte Feldborg.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række personoplysninger.  Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller foretager køb via hjemmesiden.

PERSONOPLYSNINGER

Når du køber noget hos os, indhenter vi også nogle persondata. Det vil typisk være navn, adresse, e-mail adresse og betalingsinformationer. Dette sker enten via Iværksætterakadamiet, hvor vores online-produkter bliver hostet, eller til brug i Economic, sådan at vi kan sende dig en faktura og relevante informationer om det produkt, som du har købt.

Disse oplysninger gemmes i 5 år, således at vi kan overholde bogførings- og regnskabslovgivningen.

Google Analytics: Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger via Google Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, oprettelse af login eller ved køb.

På vores hjemmeside har vi installeret IThemes Security. Dette plug-in tjekker IP-adresser, og såfremt disse virker mistænkelige, afviser IThemes Security denne IP-adresse. Samtidig gemmes disse IP-adresser i WordPress databasen og deles med et ”Protection Network”, sådan at mistænkelige IP-adresser ikke kan få adgang til hjemmesider der har installeret dette plug-in.

Vi anvender Facebook og Instagram til at sende relevant markedsføring og opsamler derfor statistik omkring, hvilke sider der besøges på vores hjemmeside. Læs mere om de enkelte cookies her.

Ved indlejret indhold fra andre hjemmeside, f.eks. YouTube videoer, fungerer på samme måde som hvis du besøgte den konkrete side. Disse eksterne sider kan via cookies eller tredjeparts værktøjer opsamle informationer om din adfærd på iværksætter.nu og tracke dem, hvis du er logget ind på den pågældende service.

På vores materialer og hjemmesiden vil oplysninger om navn, profession og virksomhedsnavn samt profilbilleder i udtalelser være tilgængelige for omverdenen. Ønsker du at få din udtalelse korrigeret eller slettet skal dette ske via dine nedenstående rettigheder.

Iværksætter.NU’s behandling af personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataforordningen samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. Iværksætter.NU vil ikke behandle brugerens persondata, medmindre der er et legitimt behov herfor. Personoplysningerne videregives ikke til tredjeparter udover det allerede beskrevne.

Brugeren kan på begæring få oplysning om, korrigeret eller slettet, oplysninger om brugeren, der behandles hos Iværksætter.NU ved at anmode om det. Dette gøres ved at sende en mail på mailadressen kontakt@ivaerksaetter.nu

COOKIES

Vi anvender nødvendige funktions cookies for overhovedet at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden, så du får en bedre oplevelse. Læs her mere om, hvilke cookies vi benytter.

HENVENDELSER

Hvis du henvender dig til os på mail, gemmer vi dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere korrespondancen.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services og ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i vores Cookies-politik, som også er tilgængelig på vores hjemmeside. Oplysningerne anvendes til målretning af markedsføring.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@ivaerksaetter.nu  Hvis du vil klage over vores  behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.