business-planner-forside

BUSINESS PLANNER

Få styr på din travle
iværksætter hverdag

DKK 349,00 ekskl. moms

Du troede ikke, at der ville være så mange opgaver som iværksætter​

Du har evnen til at dykke 100 % ned i dine arbejdsopgaver og glemme alt om tid og sted – fordi du er så passioneret, som du er.​

Det føles fedt – men din passion har behov for prioriteter, grænser, strategier og overblik

For du føler ikke rigtig din virksomhed har en retning.
Og du føler ikke rigtig, du får det ud af dagen, som du burde.
Og du har da slet ikke en plan for dine sociale medier, din markedsføring eller din arbejdsdag.
Dine noter flyder rundt alle steder i dokumenter, i bunden af tasken og tilfældige notesbøger.

– og så har du 1000 nye ideer, du ikke ved,
hvordan du skal få tid til at føre ud i livet.

Den mega lækre Business Planner

hjælper dig med at holde fokus på din business drøm, strukturere din hverdag
og forløse det potentiale, du brændende ønsker at bygge din virksomhed på.

En Business Planner er ikke bare en almindelig kalender eller bullet journal. Det er et smukt samlingspunkt for alle de tanker, der skal rykke dig tættere og tættere på din business drøm. 

Vi har lagt vægt på at alt lige fra omslag med guldtryk, papirtykkelser, spiralryg, elastiklukning til visitkortlommen på bagsiden er af de bedste materialer – alt sammen lavet af passionerede håndværkere i Danmark.

De elegante indholdssider er holdt i et rent look med små designdetaljer, der hverken er feminint eller maskulint. Du kan derfor selv være med til at præge wow-faktoren i din planner. Er du den kreative type? Så har du fripas til at finde alle de tegnetuscher, krusseduller, clips og stickers frem, du overhovedet kan finde frem fra skufferne.

Graphite Business Planner med Guldtryk

DKK 349,- Ekskl moms.

Business Planneren indeholder:

Det kan let blive uoverskueligt, hvor i planneren, du finder hvad. Derfor har vi gjort plads til at du laver din egen indholdsfortegnelse i takt med at du skriver indhold i din planner.

For at få succes med din virksomhed starter planneren ud med, at du afklarer hvilken retning du skal arbejde i, hvordan du vil arbejde, hvad der giver energi – og ikke mindst hvor du har dine grænser. 

At ændre vaner er en stor mundfuld for de fleste af os. Din strategi fortæller dig helt sikkert at der er ting du skal gøre mere af, og noget du skal holde op med at gøre, som bremser dig. Til det har vi designet en vane-tracker, der dag for dag, måned for måned hjælper dig.

En del af det effektive setup planneren bygger på er opgavelister, som du plukker af til din to-do liste. Der er rigelige mængder af sider til dette.

Det kan være godt at have et overblik over alle måneder ét sted. Det har du her, og kan notere de allervigtigste aftaler, fødselsdage, begivenheder osv.

I Business Planneren finder du en udateret kalender for det næste halve år. Det betyder at du kan starte planneren lige når det passer dig – og ikke kun til årsskiftet.

Kalender delen er din ugeplan, hvor du fylder dine opgaver ind, og holder styr på dagen.

Evalueringen ligger efter hver uge, hvor du kigger på, hvad der er gået godt, og hvad du skal ændre til næste uge. Det er på dette møde med dig selv, at du planlægger den næste uge.

Der skal penge ind for at du kan flytte din forretning fra at være en hobby til en virksomhed, du kan leve af. Minibudgettet giver dig overblik over det næste halve års udgifter og indtægtsbehov i de store linjer.

Som noget helt unikt ligger der et helt system til opbygning af dine markedsføringskampagner. Det er et super effektivt værktøj til at planlægge efter, hvor vi undervejs guider dig igennem, så du opnår den succes, du higer efter.

Poste, poste, poste … at skabe indhold til blog og sociale medier er enormt krævende. Indholdsplanen hjælper dig til at planlægge og idegenerere dit indhold. På denne måde ved du, at du de næste 6 måneder har indeholdsideer nok.

Efter en god ide kommer der endnu en god ide og en god ide og endnu en god ide. Vi har lavet en parkeringsplads til alle dine gode ideer – så du ikke fylder i hovedet på dig. 

Der er nemlig kun plads en ting ad gangen i dit hoved. For at alle dine ideer ikke går tabt eller tager fokus fra det, der er vigtigst lige nu, skriver du dem ind på de blanke sider og kan tage dem op igen, når du igen skema sætter udvikling af din virksomhed i din kalender.

Bare blanke sider. Gør med dem, hvad du vil. Tegn doodles, lav lister, guldkorn fra podcast osv. Du bestemmer selv.

Inden du slutter dit halvår, så er det vigtigt at kigge på, hvordan det er gået, så du kan lære af både succeser og fejltrin.

OG du får et stickerark med

Scroll til toppen