lydbog-ivaerksaetteri-i-praksis

LYDBOG "IVÆRKSÆTTERI I PRAKSIS"

At springe ud som iværksætter kræver store tanker

DKK 149,00 ekskl. moms

Om du har brug for luft og uendelige horisonter eller du mere har brug for at få skabt små tidsrum ved siden af dit nuværende job – så er her en lydbog, der guider dig igennem alle faser af at starte en virksomhed.

Store tanker kan nemlig være svære at holde styr på og få overblik over

Derfor har du brug for et system, der i dine ører guider dig igennem tankerne og afklaringerne 1 for 1.
Vi kalder det Fra tanke til handling, netop fordi du har brug for at omsætte tankerne til praktiske opgaver, der kan bringe dig tættere og tættere på at starte virksomheden og komme ud over stepperne.

Planlægning og handling de to ingredienser, der adskiller eliten fra gennemsnittet. Held alene gør det ikke.

Lyt dig til at blive iværksætter

Lydbogen kan sagtens stå alene, men du kan med fordel købe den sammen med e-bogen eller den fysiske udgave – så du har opgaverne på skrift også. Vi ved at mange efterspørger muligheden for at have bogen i ørerne, fordi de hellere vil lytte til bogen, mens de går tur med hunden, løber, arbejder, i toget, i bussen, i bilen osv.

– og den mulighed er vi stolte af, vi nu kan tilbyde.

ivaerksaetteri-i-praksis-lydbog

Køb adgang til lydbogen med det samme.

DKK 149,00 ekskl. moms

Bogen findes også som:
Fysisk bog
E-bog

Hvorfor købe lydbogen?

Det er jo egentlig den store fordel ved en lydbog – du kan sidde på stranden, rejse eller bare lave dagligdagsting som at støvsuge, mens du har bogens lyd i ørerne. Multitask bare alt det du kan  🙂

Du vil uden tvivl opleve, at du hurtigere får “læst” bogen i denne øregangs-udgave, end hvis du sad med teksten i hånden.

Du kommer også hurtigere i gang med din virksomhed. For istedet for at have spredte tanker og drømme, du aldrig handler på. Så bringer vi dig fra spredte tanker til konkrete handlinger.

Der kan være forskellige grunde til, at du har udfordringer med det skrevne ord. Iværksætteri i Praksis er ikke en svær bog at læse, den er praktisk anlagt.

Alligevel er lydbogsversionen kommet til, fordi vi selv kender ordblinde, der med succes driver virksomheder – men er udfordret af at læse en hel bog.

Især til undervisningsbrug er der mange, der har efterspurgt en lydbogsudgave. Ofte møder undervisere elever, der har vanskeligheder med at få læst teksten. Her er lydbogen et perfekt supplement at tilbyde sammen med den fysiske bog.

Skal du have den med på farten, så lyt på mobilen. Den fylder ikke meget – modsat vores fysiske udgave, der indrømmet er et omfattende værk. Men indholdet er helt det samme.

Du kan lytte både på din mobil, tablet og computer.

Scroll til toppen