bog-ivaerksaetteri-i-praksis-haandbog

FYSISK BOG

Drømmer du om at blive iværksætter?

Så behøver du kun én bog på din hylde

DKK 558,00 ekskl. moms

Og det er ikke en bog, der bare står og samler støv!

"Iværksætteri i praksis – din håndbog fra A-Z"er nemlig en bog,
der helt jordnært og praktisk hjælper dig igang med drømmen om at blive en levedygtig iværksætter.

Du får alt det sat i system, der lige nu virker som en uoverskuelig masse gøremål.
For det er svært at vide , hvad der er vigtigst at tage fat i først, når du ikke har nogen erfaring med at drive en forretning.

Bogen hjælper dig med at lægge en solid plan for branding, markedsføring, salg, administration, skat, moms, regnskab – og ikke mindst skal du lære dig selv at kende i din nye rolle. Hvor har du dine styrker? Hvor har du brug for hjælp? Og hvor kan du nå meget længere selv, end du egentlig regner med.

 

Bogen er skrevet af iværksættere – til iværksættere.
Derfor (gen)kender vil alle dine udfordringer, og giver relevante svar, der hele tiden kan drive dig fremad, så du kan gøre drømmen til virkelighed.

Iværksætteri i praksis

FYSISK UDGAVE

DKK 558,- Ekskl moms.

Bogen findes også som:
E-bog

Mere end 300 personer, har gennemført uddannelsesforløbet –IVÆRKSÆTTERPAKKEN – som denne bog bygger på. 

Over 50% kommet i gang med egen virksomhed enten på deltid eller fuldtid – og flere er på vej. 

25 % kommet i fast arbejde – bl.a. fordi deres kompetencer og indsigt i det at drive virksomhed er blevet udvidet og styrket.

Iværksætteri i praksis indeholder:

Her skal du tage nogle grundlæggende valg, om det at være iværksætter – F.eks. hvor mange timer vil du arbejde, hvor vil du hen med din virksomhed, hvad er dine styrker og svagheder?

For at få og blive ved med at have succes, så skal du planlægge din tid effektivt. Ellers vil du ret hurtigt drukne i opgaver. Måske er det allerede her du står – og derfor søger en klar køreplan, der guider dig igennem alle faser af det, at starte en virksomhed.

Nogle typer af virksomheder kræver en helt klassisk forretningsplan – enten for at præsentere virksomheden, når du skal låne penge, søge investeringer, partnere eller leverandører, men også visse officielle ansøgninger kræver at du har en forretningsplan.

Vi stiller en omfattende skabelon til rådighed, som du kan folde ud og ind efter behov.

Du vil ret hurtigt opdage at ideer bobler ud af hovedet på en iværksætter. Dette afsnit lærer dig om de kreative processer og hvordan du giver din hjerne “plads” til at tænke innovativt, men også samle op og sortere i de gode ideer.

Hvem vil du sælge til – og hvad har de behov for? Her kommer du gennem en grundlæggende afklaring af din målgruppe, deres behov og frustrationer, dine konkurrenter og interessenterne i dit marked.

Der skal penge ind i din virksomhed – men hvordan vil du skabe denne indkomst? Nærmest alle iværksættere prissætter deres produkter og ydelser alt, alt for lavt, når de starter ud. Du kommer gennem opgaver og metoder, der hjælper dig til at finde den rette pris for dig og for kunderne.

Alt hvad du gør ind- og udadtil i din virksomhed påvirker dit brand. Derfor er det smart fra starten at definere, hvad dit brand skal stå for, hvad du vil udtrykke, og hvad du på ingen måde vil være med til.

Emnet er bredt, og spænder lige fra din hjemmeside, hvordan du tiltrækker kunderne og efterfølgende sælger til dem. Her lægger du din strategi og følger med kunden på en rejse, der skal lære dig at modsvare de spørgsmål og behov kunderne har før, under og efter et køb.

Netværk finder du alle vegne – online som offline. Lær at vælge de rigtige netværk, dem der giver værdi og fremdrift i din virksomehed.

Administration af virksomheden er et af de punkter du enten hader, elsker eller frygter. Vi trækker alt om moms, skat, bogføring osv. ned på et dagligdagsplan. 

Du får adgang til vores specialudviklede budgetmodul, så du har økonomisk overblik over opstarten, år 1, 2 og 3.

Først i bogen havde du en afklaring på dine styrker og svagheder. Der er opgaver du som chefen for biksen, simpelthen ikke er den bedste til at løse. Derfor får du her afklaret, hvor det er dine svagheder kan styrkes.

Nu er det ved at være tid for dig at registrere din virksomhed. Men du skal afklare virksomhedsformen først. Vi hjælper dig til at forstå fordele og ulemper ved de forskellige virksomhedsformer, så du vælger rigtigt.

Der er mange steder du har både forpligtelser og muligheder, f.eks. a-kasse, fagforening, feriepenge og også branchespecifikke muligheder.

Det er nærmest blevet et samfundskrav at tænke vækst ind i iværksættervirksomheder, så du kan skaffe arbejdspladser til Danmark. Men vækst er meget mere end blot størrelsen på din virksomhed.

Afhængigt af hvor du bør i Danmark, har du forskellige muligheder for at søge yderlige rådgivning om iværksætteri. Vi giver dig her genvejene til, hvor du typisk kan få sparring om opstarten.

Bogen er et oplagt valg til undervisning i iværksætteri & entrepreneurship

Bogen bliver brugt i hele Danmark på en række uddannelser – bl.a. på akademi merkonom faget af samme navn: “Iværksætteri i praksis”.

Bogens store fokus på det praktiske gør, at den kan udgøre grundlaget for undervisningen eller projekter. Ofte krydres den med enten blogindlæg fra iværksætter.nu eller undervisere og gæstelæreres egen ekspertise.

Er du underviser, skole, uddannelsesinstitution, kursusudbyder, bibliotek, boghandel eller en større gruppe af studerende?

Kontakt os på 2033 3227 eller kontakt@ivaerksaetter.nu da vi har gode rabatordninger ved køb af større antal bøger eller klassesæt.

undervisningsbog-ivaerksaetteri-entrepreneurship

Ja, jeg må have bogen, så jeg kan gøre min iværksætterdrøm til virkelighed

Scroll til toppen