LYDBOG

Fra dagdrøm til fagbog

DKK 149,00 ekskl. moms

Går du rundt med en idé til en fagbog?

Sæt lyden af din dagdrøm i ørerne og lyt til bogen "fra dagdrøm til fagbog", om mindre end 2 timer er du klogere på, hvordan du skal gribe det an.

Bogen tager dig med igennem planlægning af bogens indhold og indsnævring af indholdet, hvordan du laver research og opdeler hele skriveprocessen, hvad din bog skal hedde, hvordan du tjener penge på din bog, får den sat grafisk op, trykt og distribueret.

Lydbogen kan ikke sikre dig anmelder-succes – men det vi kan love er, at du får et komplet overblik over hvordan du skal gribe hele processen an – så også din drøm om en fagbog kan blive til virkelighed.

Download bogen til dine øregange – lige med det samme.

DKK 149,00 ekskl. moms

Bogen findes også som:
Fysisk bog
E-bog

Hvorfor købe lydbogen?

Det er jo egentlig den store fordel ved en lydbog – du kan sidde på stranden, rejse eller bare lave dagligdagsting som at støvsuge, mens du har bogens lyd i ørerne. Multitask bare alt det du kan  🙂

Du vil uden tvivl opleve, at du hurtigere får “læst” bogen i denne øregangs-udgave, end hvis du sad med teksten i hånden.

Du kommer også hurtigere i gang med din virksomhed. For istedet for at have spredte tanker og drømme, du aldrig handler på. Så bringer vi dig fra spredte tanker til konkrete handlinger.

Der kan være forskellige grunde til, at du har udfordringer med det skrevne ord. Iværksætteri i Praksis er ikke en svær bog at læse, den er praktisk anlagt.

Alligevel er lydbogsversionen kommet til, fordi vi selv kender ordblinde, der med succes driver virksomheder – men er udfordret af at læse en hel bog.

Især til undervisningsbrug er der mange, der har efterspurgt en lydbogsudgave. Ofte møder undervisere elever, der har vanskeligheder med at få læst teksten. Her er lydbogen et perfekt supplement at tilbyde sammen med den fysiske bog.

Skal du have den med på farten, så lyt på mobilen. Den fylder ikke meget – modsat vores fysiske udgave, der indrømmet er et omfattende værk. Men indholdet er helt det samme.

Du kan lytte både på din mobil, tablet og computer.

Scroll til toppen