effektiv-ivaerksaetter

ONLINE MINI KURSUS

Bliv en effektiv iværksætter

DKK 99,00 ekskl. moms

Nåede du det heller ikke i dag?

Bam, bam, bam … dagen er gået, og du har – igen – ikke nået alle de opgaver, du skrev på din to-do liste i morges?

 Den dårlige samvittighed har sneget sig ind på dig. 

“I morgen må jeg være mere effektiv”, tænker du. Så jeg kan nå at lave den Facebook annonce, skrive på min næste freebie, opdatere hjemmesiden. Ved Gud, der er mange opgaver, som halter og skal laves – når du får tid … og har lyst … og føler overskud.

Vi er 100 % med på, hvordan du har det. Der er nemlig sindssygt mange opgaver i en iværksætter virksomhed, der kræver din opmærksomhed. Så mange at du ofte føler du mister kreativiteten og overskuddet, når du endelig kommer til de opgaver, du synes er fede. 

Du har 10.000 ideer, der aldrig bliver til noget, fordi der aldrig “kommer” tid til dem. Og hvis det fortsætter sådan, bremser det dig og din virksomheds udvikling, dit humør og din lyst til at være iværksætter.

– men du kunne nå så meget videre, hvis bare du havde tid – nok!

Vi kan ikke skaffe dig flere timer i døgnet

– men vi kan lære dig en effektiv metode til, hvordan du får mere ud af den tid, du har.

På kurset “Sådan bliver du en effektiv iværksætter” lærer du de simple, men elementære rutiner, der er nødvendige for at få mere ud af dine arbejdstimer – så du kan gå hjem med ro i maven, plads til privatlivet og bibeholde glæden ved at være selvstændig.

kursus-effektivitet

Køb adgang til kurset med det samme.

DKK 99,00 ekskl. moms

Det lærer du på mini kurset:

Hvad er det væsentlige i dit iværksætterliv? Hvad ønsker du at prioritere højest? Få afklaret dine drømme, værdier og fundament, så du har det helt rigtige beslutningsgrundlag.

Dine nye vaner skal ikke bare få dig i mål med dagens opgaver, men også hele tiden skubbe virksomheden i den retning, du ønsker.

Én lang to-do liste, giver dig stress over alt det, du ikke når. 

Her arbejder du med en opgaveliste, hvor du plukker opgaver fra til din to-do liste. På den måde parkerer du de opgaver, der lige nu ikke er de vigtigste – så du har 100% fokus på det, du skal gøre lige nu.

Vi kan blive nogle elendige chefer for os selv, der aldrig stopper op og tjekker, hvordan det står til. Her får du sat din evaluering i system, så du kan lære af dine fejl og skabe fornyet energi gennem dine succeser.

Lige nu løber du bag opgaverne, som en stakkels forvirret slagtekylling i en hønsegård. Det skal du væk fra!

Kurset lærer dig at planlægge foran, så du får skabt det overblik, der gør at hele halmlæsset ikke vælter, når der dukker en uforudset opgave op.

Er du tidsoptimist?

Vi vil gerne gøre dig til tidsrealist. Du bliver bedre til at kende opgavens omfang og tidsforbrug, så du ikke kommer bagud. For “små opgaver” tager altid længere tid end du regner med.

Scroll til toppen